HET MOLLENSPEL

VITALER OP HOGERE LEEFTIJD

Bewegen op hogere leeftijd, het wordt steeds lastiger. En erger; na een ernstige val blijkt het moeilijker om tot volledig herstel te komen, met vermindering van levenskwaliteit tot gevolg.

Het Mollenspel helpt om plezier te maken, waardoor je in beweging blijft. Gezellig samen met vrienden of vriendinnen, (klein-) kinderen of de verzorging, een spelletje daagt altijd uit om in beweging te komen.

Of je nu 8 of 108 bent, het Mollenspel staat garant voor veel spelplezier!
lees verder

WAAR KAN IK HET SPEL VINDEN?

Het Mollenspel is verkrijgbaar via diverse gespecialiseerde bedrijven, afhankelijk van de branche waarin je actief bent. Er zijn verschillende mogelijkheden om met het Mollenspel in aanraking te komen; lenen, huren of kopen behoren tot de mogelijkheden. Een demo? Kan ook!

Door hieronder te klikken wordt je doorgelinkt naar ons contactformulier en helpen we je graag verder!

Wil je weten waar in jouw regio je het spel kunt kopen, huren of lenen?
Laat weten waar ik het spel kan verkrijgen
whac-a-mole voor de voeten

Het Mollenspel

Of u nu 8 of 108 bent, het Mollenspel is een superleuk beweegspel voor het brein en de  benen. Je maakt veel plezier en ondertussen train je je stiekem sterk, hoe cool is dat? Samen met de zorgverleners, (klein)kinderen of andere familieleden, het Mollenspel staat garant voor veel beweegplezier!

Meer informatie over Het Mollenspel
Door plezier in beweging

Verhoogde vitaliteit

Doordat we je uitdagen een spelletje te spelen (en we graag zien dat je wint!), wordt je gemotiveerd om in beweging te komen. Immers, de uitdaging om van de bezoekende kleinkinderen te winnen durf je nog best aan te gaan! Stiekem ben je hierbij meer in beweging dan anders, hetgeen netto winst is…

Het belang van bewegen uitgelegd

Laatste nieuws

Symposium Vital Regions

Hoe houd je een regio waar steeds meer ouderen wonen en jongeren wegtrekken tóch vitaal?

Read more
23 april 2021 0

De aflevering

Vrijdag 31 januari hebben we samen met Vegro een spel mogen leveren bij WelThuis locatie De State in Rotterdam. Na het installeren, een korte introductie en kennismaking met het spel kon er maar raak gespeeld worden!

Read more
16 maart 2020 0
maulwurfspiel op Promotiedagen

‘Mit dem Maulwurf nach Groningen’

Onlangs stonden we samen met de Jade Hochschule uit Duitsland op de Promotiedagen in Groningen. Hier hebben we onze samenwerking nader toegelicht en veel mensen konden het Mollenspel zelf proberen.

Read more
8 november 2019 0

Het Mollenspel in de picture

Het Mollenspel stimuleert je oog-beencoördinatie en traint bovendien je beenspieren. De perfecte ‘grondstoffen’ in de strijd tegen valpreventie. 

Zien of het echt werkt? Reporter Johanna ging voor NHL Stenden Hogeschool op pad naar Dagverzorging frittemahof in Sneek. 

Ga naar de reportage

Praktijkervaringen

Omdat we graag onze ervaringen met u delen, laten wij ook graag de kenners aan het woord. Lees hier wat zij van Het Mollenspel vinden:

“Tijdens een bezoek aan Japan heb ik geleerd hoe belangrijk bewegen voor ouderen is. Dat bewegen belangrijk is weten de meeste ouderen wel, maar hoe zij gestimuleerd kunnen worden om te bewegen is mij in Japan duidelijk geworden. Niet door een waarschuwend vingertje van ‘als je niet beweegt dan …’, maar gestimuleerd op een manier waar plezier beleven aan bewegen op de voorgrond staat. En dat is wat het Mollenspel doet. Het spel laat je de mogelijkheden ervaren om je motoriek te verbeteren. Het daagt uit om een eerder behaalde score te verbeteren. En het brengt de glimlach terug en laat de speler trots zijn op de geleverde prestatie..”

Ate Dijkstra
LECTOR NHL Stenden Hogeschool, MET PASSIE VOOR ZORGTECHNOLOGIE WAAR MENSEN BLIJ VAN WORDEN

HET MOLLENSPEL PROJECT

Check it out

DE INSPIRATIE

CHECK IT OUT

DE PARTNERS

CHECK IT OUT

Op de hoogte blijven?

Het Mollenspel is volop in beweging, en via diverse kanalen houden we je hiervan op de hoogte. Wil je ons volgen? Klik dan op onderstaande buttons om naar de betreffende media te gaan. 

Facebook

Maak contact met vrienden, familie en andere mensen die je kent. Deel foto’s en video’s, stuur berichten en laat weten wat je bezighoud! 

Volgen

Instagram

Maak contact met vrienden, familie en andere mensen die je kent. Deel foto’s en video’s, stuur berichten en laat weten wat je bezighoud!

Volgen

LinkedIn

Social media platform gericht op professionals. Je kunt hier je zakelijke portfolio delen en netwerken met andere professionals.

Volgen

Mail sturen

Kun je niet langer wachten en zit je te springen om antwoord of direct contact? Stuur ons dan gelijk een mail en krijg snel antwoord!

Stuur nu een mail