Nieuw uiterlijk voor het Mollenspel

Nieuw uiterlijk voor het Mollenspel

18 maart 2019 Geen categorie 0
Het Mollenspel

Vers van de pers! Recentelijk is het uiterlijk van het Mollenspel aangepast naar de laatste wensen van de testgroep. Het spel is zo nog meer afgestemd op de beleving van de gebruiker en daardoor nog atractiever om te spelen. Doordat er gebruik gemaakt is van lekkere frisse kleuren, heeft het spel een nog helderdere indruk gekregen. Ook is er ruimte voor nadere instructies aangebracht, zodat je direct weet hoe en waar de voeten moeten staan. Hierdoor is aanvullende uitleg door een begeleider meestal niet meer nodig en kan de speler geheel zelfstandig met het spel aan de slag.

In een eerder stadium is het spel reeds voorzien van een “steekkar-uitvoering”, zodat verplaatsing naar verschillende ruimtes eenvoudiger uitgevoerd wordt. Gebruikers zijn zo niet meer gebonden aan één ruimte of plek binnen een ruimte, maar flexibel in hun spellocatie. Zolang er maar een stopcontact in de buurt is kun je spelen!

Het Mollenspel
Nieuw uiterlijk van Het Mollenspel met frisse kleurstelling. Het blauwe vlak onder het beeldscherm biedt ruimte voor aanvullende instructieafbeeldingen.

Beweegrichtlijnen

Maar waarom? In basis bewegen we met zijn allen nog steeds te weinig. Volgens de beweegrichtlijnen is 150 minuten matig intensief bewegen per week nodig waardoor onze conditie op peil blijft. Ook raden de beweegrichtlijnen ouderen aan om minimaal twee keer per week aan spier- en botversterkende oefeningen te doen, gecombineerd met balansoefeningen. Het belang hiervan wordt in onderstaand filmpje goed uitgelegd.

Meer informatie over de beweegrichtlijnen of over de implementatie hiervan, is te vinden op www.allesoversport.nl

Reden dus om het uiterlijk van het Mollenspel nog attractiever te maken en eenvoudiger in gebruik, waardoor de drempel om te bewegen nog lager geworden is. Dus geen moeilijke instellingen en andere lastige computerzaken, maar eenvoudig stekker in het stopcontact, aanzetten en spelen maar!

Meer weten? Neem gerust contact op via onze contactpagina of door hier te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze post interessant? Volg ons dan! ;-)