Eerste Mollenspellen afgeleverd

Eerste Mollenspellen afgeleverd

19 september 2019 Aflevering 0

Vandaag, 19 september 2019, is een bijzondere dag voor het Mollenspel, de eerste spellen worden uitgeleverd en zijn onderweg naar jou, je ouders en je (over)grootouders!

Met het Mollenspel maak je veel plezier en ben je stiekem toch aan het trainen. Zo oefen je het beter optillen van je voeten op een leuke manier, en kun je ook weer even laten zien wie er toch wel de snelste van de dag is… 😉

En ben je uitgespeeld, dan begin je morgen gewoon weer opnieuw! Het spel kan, als je dat wilt, je behaalde score bijhouden waardoor je iedere dag kunt oefenen en beter kunt worden in het spelen ervan. We hebben inmiddels de eerste mensen met lichte spierpijn voorbij horen komen, goed bezig!

Samen met diverse partners houden we uiteraard goed zicht op de werking van het spel en wat het nu daadwerkelijk met je doet, op een wetenschappelijke manier. Binnen het Vital Regions project doen we hiermee veel ervaring op. Meer hierover lees je via deze link.

Wil je meer weten over de leen-, huur- en koopmogelijkheden van dit bijzondere beweegspel? Stuur een mail naar contact@mollenspel.info en we nemen contact met je op! Uiteraard kun je ook direct via onze contactpagina contact zoeken, klik dan hier: contactpagina

Mollenspel afleveren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze post interessant? Volg ons dan! ;-)