Gezondheidsmarkt bij Thuiszorg Het Friese Land

Gezondheidsmarkt bij Thuiszorg Het Friese Land

3 oktober 2019 Activiteiten 0

Vandaag waren we te gast bij Thuiszorg Het Friese Land, op hun jaarlijkse gezondheidsmarkt in het MFC Camminghaburen in Leeuwarden. Na de vorige editie constateerden we een grote belangstelling voor alle leveranciers die aanwezig waren, afgemeten aan het aantal bezoekers.

Er waren workshops over gezonde voeding (van Nynke van der Bij, diƫtiste), gezond ouder worden (van Diederika Telgenhof, POH), praktisch vallen (van Liesbeth Ballast, Fysio) en tips in&om het huis (van het Hulpmiddelencentrum).

Ook Het Mollenspel was van de partij, diverse mensen hebben kunnen ervaren hoe het spel speelt en welke competatieve gevoelens er aangewakkerd werden. Al met al was het een gezellige ochtend met een hoog informatief karakter.

Meer informatie over de inhoud van de ochtend vind je hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze post interessant? Volg ons dan! ;-)