‘Mit dem Maulwurf nach Groningen’

‘Mit dem Maulwurf nach Groningen’

8 november 2019 Activiteiten 0
maulwurfspiel op Promotiedagen

Onlangs stonden we samen met de ‘Jade Hochschule’ uit Duitsland op de Promotiedagen in Groningen. Hier hebben we onze samenwerking nader toegelicht en veel mensen hebben het Mollenspel zelf geprobeerd. En aan alle blije gezichten te zien; een geslaagde missie!!

Piet Alberts van de NHL-Stenden Hogeschool gaf toelichting op het project ‘Vital Regions’ en het Mollenspel zelf, en bezoekers maakten kennis met de ontwikkelingen op het gebied van vitaal ouder worden. Vraagstukken over comfortabel wonen en langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen zijn hierbij geadresseerd. In het project doen ook woningcoöperaties en gemeentes mee die te maken hebben met de wijzigende samenleving.

Meer informatie over het project kun je hier vinden.

Op de website van de Jade Hochschule vind je het hele verslag, via onderstaande button kom je direct op de juiste pagina.

Fotocredits: Christina Schumacher/Jade HS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze post interessant? Volg ons dan! ;-)