De aflevering

De aflevering

16 maart 2020 Geen categorie 0

Vrijdag 31 januari hebben we samen met Vegro een spel mogen leveren bij WelThuis locatie De State in Rotterdam. Na het installeren, een korte introductie en kennismaking met het spel kon er maar raak gespeeld worden! Het Mollenspel stimuleert je oog-beencoördinatie en traint bovendien je beenspieren in de strijd tegen #valpreventie. Het spel wordt hier voornamelijk gebruikt om ouderen vitaal te houden en in beweging te krijgen.

Wilt u het Mollenspel op locatie uitproberen, dan is dat mogelijk vanuit de dienst Innovatie & Onderzoek van Vegro. Meer weten over de mogelijkheden van Vegro? Klik dan hier: https://groothandel.vegro.nl/diensten/innovatie-en-onderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze post interessant? Volg ons dan! ;-)